Goedkoopste Vormgevers

Goedkoopste Vormgevers

Wij maken vormgeving aantrekkelijk voor iedereen

Creatieven

Angelique Wenno

Angelique Wenno

Traffic manager
Klein van formaat maar groots in haar rol als trafficmanager.Deze altijd enthousiaste dame neemt graag de leiding als het gaat om ordermanagement en planning. Geen vage afspraken maar een heldere en inzichtelijke workflow.
Waar u als klant onze vormgevers een vette kluif voorhoudt zorgt Angelique ervoor dat deze jonge honden strak aangelijnd blijven (qua planning dan natuurlijk).
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marcel Souisa

Marcel Souisa

Grafisch vormgever/ Webdesigner
De zwarte parel van ons team, alias Gringo, is een volbloed vormgever. Als evenementen-coördinator in zijn vrije tijd weet hij als geen ander de zaken strak omlijnd neer te zetten. Zijn iMac ziet ‘ie dan ook als een instrument om zijn ideeën vorm te geven. Hij hecht waarde aan het teamspel met onze andere vormgevers, maar misschien nog wel meer aan het teamspel met u als opdrachtgever.

Ian Tijhuis

Ian Tijhuis

Grafisch vormgever
Deze aanwinst in ons team komt uit het oosten van het land. Daar waar spreekwoordelijk de "wijzen" vandaan kwamen. Met als handbagage wierook, mirre en een iMac kwam zijn zoektocht uit bij Goedkoopste Vormgevers. En... Het klikte meteen. Ian is een doorgewinterde vormgever met ruime ervaring op het gebied van toegepaste vormgeving van uw magazine of tijdschrift. Bent u op zoek naar een "uitgelezen" grafisch vormgever voor uw publicaties. Ian laat graag zijn licht over uw project schijnen.

Igor Wever

Igor Wever

Vormgever/Flash designer
Igor, een man van (adobe) Flash en bloed. Daar waar de gemiddelde grafisch vormgever al duizelig word van een enkel bewegend beeld voelt Igor zich hierbij juist in zijn nopjes. Deze Flash-artiest zet letterlijk alles in beweging, misschien ook wel úw doelgroep... Naast werken met animaties zijn ook het uitwerken van 3D projecten een passie van Igor. Kortom, een zeer veelzijdig persoon...

Contact

Goedkoopste Vormgevers
T 050 750 1561
Neem contact op per mail

Bezoekadres
Bornholmstraat 76
9723 AZ Groningen
Route

Postadres
Postbus 2395
9704 CJ Groningen