Goedkoopste Vormgevers

Wij maken vormgeving aantrekkelijk voor iedereen

Contact

Goedkoopste Vormgevers
T 050 750 1561
Neem contact op per mail

Bezoekadres
Bornholmstraat 76
9723 AZ Groningen
Route

Postadres
Postbus 2395
9704 CJ Groningen

Huisstijlen

Het belangrijkste aspect van al uw communicatie-uitingen is onderscheidend vermogen.
Wat vaak wordt onderschat is de waarde van een herkenbare logo en huisstijl. Deze moeten aansluiten bij uw onderneming, het karakter van het bedrijf en natuurlijk uw doelgroep.

Bij Goedkoopste Vormgevers kennen we deze materie als geen ander. Waarom dan nog steeds te veel betalen voor een logo e.o. huisstijl als dat bij ons voor een zeer voordelig tarief kan? Informeer gerust, we zetten graag onze tanden in uw opdracht…

Binnen Goedkoopste Vormgevers kunt u zeer voordelig terecht voor de vormgeving van uw logo e.o. huisstijl. Onze vormgevers zijn stuk voor stuk professionals die precies weten wat er op het gebied van “branding” mogelijk is. Het resultaat is altijd verrassend, creatief en herkenbaar. Omdat wij bij Goedkoopste Vormgevers werken met een eigen team specialisten (in onze eigen studio) is er geen sprake van outsourcing! Dus Nederlandstalige vormgevers met gevoel voor uw markt en doelgroep.

Nu zult u denken wat is dan goedkoop? Wij berekenen precies het aantal uren dat wij nodig hebben voor uw opdracht. Vooraf maken we natuurlijk wel heldere afspraken. Met een uurtarief van 39 euro zijn we in Nederland gemiddeld 50% goedkoper dan andere reclamebureaus. Meestal krijgt u bij onze concullega’s een prijsopgave waarna u na oplevering de volle mep betaalt. Niet bij Goedkoopste Vormgevers! Hebben we bijvoorbeeld 6,5 uur aan uw opdracht gewerkt, dan krijgt u een rekening voor deze uren, en niet meer.

Wilt u naast uw huisstijl ook een compleet pakket aan drukwerk ontvangen. Ook daarin zijn we zeer aantrekkelijk geprijsd.

Zien wie u voorgingen? Bekijk ons portfolio. Of nog beter: neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bedankt voor het invullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.