Goedkoopste Vormgevers

Wij maken vormgeving aantrekkelijk voor iedereen

Contact

Goedkoopste Vormgevers
T 050 750 1561
Neem contact op per mail

Bezoekadres
Bornholmstraat 76
9723 AZ Groningen
Route

Postadres
Postbus 2395
9704 CJ Groningen

Veelgestelde vragen

U krijgt vooraf altijd een indicatie van het totaal aantal uren dat wij denken te moeten besteden. Als blijkt dat deze indicatie niet klopt, nemen wij direct contact met u op. Ook geven we dan duidelijk aan waarom het meer tijd kost dan gepland.
Bij Goedkoopste Vormgevers wordt uw project begeleid door een interne trafficmanager. Daardoor kunt u er gerust vanuit gaan dat uw project geleverd wordt vóór de door u gestelde deadline.

Uiteraard kunnen wij ook uw drukwerk professioneel verzorgen. En ook hierin zijn we erg goedkoop. Waarom? Omdat we tegen scherpe tarieven kunnen inkopen en een groot netwerk hebben.

U kunt altijd terecht met bestaande vormgeving bij Goedkoopste Vormgevers. Wat uw huidige vormgever ook beweert, u bent eigenaar van uw eigen huisstijl. Goedkoopste Vormgevers kan zich op basis van uw materiaal zeer snel deze huisstijl eigenmaken. Daarnaast kijken we ook altijd of uw producties goedkoper kunnen.

Voor regelmatig terugkerend werk en projecten die budgetgebonden zijn kunnen er vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt over de kosten. Ook dan zijn wij over het algemeen goedkoper dan uw huidige bureau.

Goedkoopste Vormgevers neemt elk project aan met een helder omschreven briefing. Hierbij dient u aan te geven wat u verwacht. Zodra uw order in behandeling wordt genomen neemt de vormgever contact met u op om dit door te spreken. Zo geven we op een effectieve manier een creatieve invulling aan uw opdracht.
Natuurlijk kunt u bij ons langskomen. De koffie staat klaar. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Bornholmstraat 76 in Groningen. U dient hiervoor wel eerst een afspraak te maken. We komen ook graag bij u over de vloer. Het is maar net wat u het liefste heeft.
Geen probleem. Zo werken we graag. U kunt bij ons al snel besparen op repeterend werk. We kunnen uw periodieken desgewenst ook postaal verwerken. Geen probleem!

Bedankt voor het invullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.